5

David Koepp írja az Indy 5 forgatókönyvét

indy5Pár nappal ezelőtt kiderült, hogy 2019-ben jön a következő Indiana Jones film. Csak remélni lehet, hogy ezúttal nem lesz semmiféle késedelem és történetátírás, mint a negyedik esetében. De még csak most vágtak bele a forgatókönyvbe. Nem más, mint Steven Spielberg régi ismerőse, David Koepp dolgozhat a történeten.

Koepp dolgozott a Az elveszett világon: Jurassic Parkon (The Lost World: Jurassic Park) és a Világok harcán (War of the Worlds), de köze volt a legutóbbi Indy részhez is. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miről fog szólni a film és az sem ismeretes, hogy esetleg egy az író esetleg egy létező elképzelést önt forgatókönyv formába vagy egy teljesen új sztorin ügyködik.

George Lucas részvétele továbbra sem tisztázott. A Disney hivatalos bejelentéséből kimaradt a neve, és amikor bejelentette visszavonulását, úgy tűnt, hogy nem igazán akarja kivenni a részét további mozifilmekből.

5 komment

  1. David Koepp… A kxxxa életbe…
    Bár végülis lehetne a JJ Abrams, Linelof, Orci szentháromság valamelyike is…

    • Miért, Lawrence Kasdan mondjuk jobb lenne? Nem hiszem. Indy (a műfaja miatt) eleve nem számíthat erős forgatókönyvre (sajnos), szerintem elpoénkodnak HF korán, és jönnek a jó öreg hommage-ok meg slapstick-ostobaságok.
      GL meg kerülje el jó messziről, jobb neki is, a Disney-nek is.

      • Dehogy lenne jobb, az se csinált sajnos semmi értelmeset már 20 éve. Koeppnek azért van pár jó munkája is, pl az Árnyék vagy a Jurassic Park. Az a lényeg, hogy Lucasnak ne legyen semmi köze a dologhoz.

  2. De ki lesz a főszereplő? Szerintem rebootolni kellene az egészet, és Chris Prattel indítani egy új sorozatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *