1

Marlon Wayans lesz Roger Murtaugh a Halálos fegyver sorozatban

marlonwayansEgy ideig próbáltak valamiféle értékelhető sztorival előállni a Halálos fegyver 5 (Lethal Weapon 5) kapcsán. De ugye Mel Gibson eleve nem akarta a folytatást, más részről a színész neve manapság már nem cseng olyan szépen, mint egykoron. Ráadásul egy elbaltázott filmnek senki nem örül, gondoljunk a Die Hard 5-re.

Viszont felvetették a sorozat ötletét. Manapság ugyanis eléggé megszokottá vált, hogy egykori sikerfilmekből készül valamilyen széria. A Csúcshatást (Limitless) az általános vélekedések szerint egészen jól ültették át kisképernyőre, ezzel szemben a Különvélemény (Minority Report) kapcsán nagyítóval kell keresni a pozitív kritikákat. De várható a Csúcsformában (Rush Hour), a Kiképzés (Training Day) és a Kegyetlen játékok (Cruel Intentions) sorozat is.

A Halálos fegyver mögé Matthew Miller, a Forever és a Chuck alkotója állt be producerként. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Gibson karakterét kire bízzák, de az már biztos, hogy Damon Wayans mondogathatja részenként, hogy túl öreg már ehhez a sz*rhoz. A pilot epizódot McG fogja dirigálni.

Martin Riggs a Navy Seal-t megjárt texasi zsaru lesz, aki nem tud továbblépni családja elvesztésén. Los Angelesbe költözik, hogy új életet kezdjen és egy helyi nyomozó, Rogert Murtaugh lesz a partnere. Murtaugh éppen túl van egy szívinfarktuson és kerülnie kellene a stresszt.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *