19

Batman v Superman (Trailer 2)

Batman-v-Superman

 

Mondjatok valamit.

 

19 komment

  1. LEsz benne CGI dögivel azt már látom. De miért is áll a csapat élére Csodanő?
    Erről tudunk valamit, vagy képregény olvasói háttér szükséges?

  2. Mivel a Man of Steelt is nagyon vártam trailer alapján és nem teljesen azt kaptam amit szerettem volna, így itt is tartózkodó vagyok. Nem volt rossz a trailer de attól tartok kb. egy szinten lesz a Man of Steelel. Ne legyen igazam! 🙂

  3. Egy spoiler videoban mar talalgattak hogy fogjak egy filmben osszeugrasztani majd osszekovacsolni oket.. Es hat az iment latott trailer is egy vegkifejlet volt

  4. Egészen jó volt az előzetes, de aztán a végét csak elcseszték. Túl hamar lelőtték a nagy ellenfelet. Még hónapokon keresztül a Superman és Batman ellentétre kellett volna rámenni. És maximum az utolsó egy-két hétben kellett volna néhány képkockát mutatni a nagy ellenfélről. Kirúgnám a marketingeseket. A következő hónapokban meg majd megmutatják teljesen az egész filmet? Tiszta Terminator Genisys marketing….

      • Van elég gonosz a DC világban is, hogy ne kelljen még egyszer visszahozni. Vagy esetleg visszavonul és hoz magával még valakit. Brainiac-et vagy Sinestro-t.

  5. ÖÖÖ…..van esély rá hogy Doomsday is ott lesz a filmben? Mintha másutt ilyen pletykát olvastam volna…….

  6. Elspoilerezik az egészet – nem így kéne. Eisenberg meg ripacs. Attól tartok, Snyder nem lesz képes felülmúlni önmagát, és kapunk egy komolykodni próbáló buta látványfilmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *