3

Triple 9 előzetes

triplenine2010-ben kerül dicsérték körbe Matt Cook forgatókönyvét, amelyet John Hillcoat ki is nézett magának. Shia LaBeouf lehetett volna a főszereplő, illetve később bejelentették, hogy Nick Cave szerezheti a zenét. De a forgatás csak nem akart elindulni, Cave távozott, akárcsak LaBeouf, a helyére érkezett Charlie Hunnam szintén lelépett. Cate Blanchett és Christoph Waltz csak rövid ideig tartózkodott a fedélzeten. A rendező elmondása szerint eléggé nagy kihívás úgy alakítani az ütemtervet, hogy mindenki számára jó legyen. Végül Casey Affleck, Woody Harrelson, Norman Reedus, Chiwetel Ejifor, Kate Winslet, Aaron Paul, Anthony Mackie, Gal Gadot, Teresa Palmer és Michael Pena írhatott alá. A zenét Atticus Ross szerezte.

Nagyszabású rablás készülődik. Néhány bűnöző és korrupt zsaru az orosz maffia zsarolása miatt fondorlatos tervet eszel ki. A város másik végében az Affleck által játszott zöldfülű zsarut kinyírnák és míg a csapat egyik fele a 999 (sérült rendőr) kóddal a helyszínre terelné az összes rendőrt, addig a többiek egy távoli helyen nyugodtan végrehajthatják a rablást. Csak egy bökkenő akad: Az újonc fakabát túléli a támadást.

Eredetileg szeptember közepén lett volna a bemutató, de áttolták 2016 március 4-re.

 Az előzetes egyelőre csak a FilmStage facebook oldalán érhető el, szóval kattints.

3 komment

  1. Helyesírásoktól hemzseg az irományod, nem piciktől, nagyoktól :)…… tessék ellenőrizni mielőtt feltöltöd mert így az oldalnak amatőr szaga lesz :).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *