1

A John Wick társrendezője hidegháborús thrillert készíthet

davidleitchMúlt héten kiderült, hogy a John Wick folytatását Chad Stahelski fogja ledirigálni, az előző felvonás társrendezője nélkül. Most már azt is lehet tudni, hogy David Leitch miért csak producerként veszi ki a részét a filmből. Ő ugyanis a The Coldest City hidegháborús kémthriller előkészületeivel foglalkozik, amelyben Charlize Theron lesz a főszereplő.

A John Wick akciófilm sikere után több projekttel is kapcsolatba kerültek. A Coldest City-n kívül a Cowboy Ninja Vikinggel is szemeztek. Amikor kiderült, hogy Theron ősszel tudna ráérni a thrillerre, pont akkor, amikor a Wick következő részét is tető alá tudták volna hozni. Stahelski és Leitch úgy döntöttek, hogy ezúttal külön dolgoznak.

A Coldest City forgatókönyvét Kurt Johnstad írta Anthony Johnson grafikus novellája alapján. A Berlini Fal leomlása előtti időszakban játszódik a történet. Egy beépített MI6 ügynököt kicsinálnak, de ami a legrosszabb, hogy nála volt egy lista, amely titkosügynökök neveit tartalmazta. A Theron által megformált kémre hárul a feladat, hogy az információt visszaszerezze, mielőtt rossz kezekbe kerül.

Egy komment

  1. Már korábban is akartam kérdezni, de ha már itt amúgy is feljött, van valami hír a Cowboy Ninja Vikingről?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *