5

A Transformers 5 cselekménye két szálon fog futni?

transformersdinoMark Ryan  Transformers játékokhoz és filmekhez kölcsönözte hangját, így van némi információja a közelgő újabb mozis produkcióval kapcsolatosan. A Wings and Wheels eseményen a Movieweb-nek adott interjút és elárulta, hogy a Transformers 5-ben két fő szál lesz. Az egyikben a Mark Wahlberg alakította Cade-et következhetjük, ő a Dinóbotokkal közösen próbál elhárítani egy nagy veszélyt. Optimus ebben nem tud segíteni, hiszen megpróbálja megtalálni azokat, akik Vesztegzárt érte küldték.

A negyedik filmben a Dinóbotoknak nem sok szerepet jutott, a végén átrobogtak a vásznon és pusztítottak kicsit. Ennél azért többet érdemeltek volna. És jó néhány rajongó panaszkodott, hogy a cselekménynek nem kellene kifejezetten a Földön játszódnia. Mivel a Fővezér az űrben fog kutakodni, így ők is elégedettek lehetnek, már ha egyáltalán a stúdió írat egy normális forgatókönyvet.

Ryan kikotyogta, hogy Optimus összefut a bolygó méretű Unicronnal is, amely a képregényekben az egész univerzumot fel akarta falni.

5 komment

  1. Részemről már a második rész sem kellett volna, de amúgy a nulla történeten és a helyenként átláthatatlan harcokon kívül a fő gondom az egész szériával, hogy a transformerek mozgása közben kivehetőek ,ahogy váltanak a képkockák…egy az egyben akadozós a mozgásuk…nincs az a torzulás/elmosodás mozgás közben, mint az élő felvételeknél…vagy mintha alacsonyabb fps-el futna az animációjuk mint kéne. Mikor újranéztem az első részt akkor tűnt fel.. és azt hittem csak az akkori technológia miatt van de az új filmnél ugyanúgy fennáll…

  2. Remekül hangzik, úgy érzem most ki fogják köszörülni a 4.rész okozta csorbát. Érzem hogy ez jobb lesz mind a 4.rész! Ráadásul Unikron is szerepelni fog! Príma!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *