4

Pletyka: Penge lánya apríthatná a vámpírokat a mozifilmben

bladeA Marvel úgy két éve kapta vissza a Penge jogait és azóta hivatalosan nem jelentették be, hogy terveznek-e mozifilmet a vámpírok ellenségéről. Néhány hete Wesley Snipes elmondta, hogy tárgyalóasztalhoz ült a fejesekkel és nem kizárt, hogy esetleg újra belebújhat a Fénybenjáró bőrébe. Ám ha a Bleeding Cool oldal információ helytállóak, akkor a Marvel nem konkrétan Pengéről, hanem lányáról szeretne filmet készíteni.

Még júliusban tette közzé a Marvel Comics, hogy közeleg a Penge újabb kiadványa, amiben már nem Eric Brooks, hanem Fallon Grey állna a középpontban. Elvileg októberben került volna a boltok polcaira, de a fejesek meggondolták magukat és csak egy későbbi időpontban mutatkozhat be a lány. És ez idő alatt kitalálnák, hogy mi legyen a filmmel.

Tim Seeley, a képregény író anti-Peter Parkerként jellemezte Fallont, aki közkedvelt a suliban és eléggé népszerű. Ám amilyen kiváló a helyzete, olyan gyorsan omlik össze, ráadásul megtudja, hogy apja mivel foglalkozik.

4 komment

  1. Attól függetlenül , hogy még jól is elsülhet ….. Snipes tökéletes Penge volt / lenne . Miért kell ezt IS elcseszni ? Hollywoodnak elmentek otthonról az utóbbi pár évben . Ez is csak egy vélemény de én személy szerint nagyon lúzer hozzáállásnak tartom ezt a mindenképpen ránk erőltetett PC baromságot , ti.: kötelező “erős” nő karakter aki mindenképpen alázza , üti – vágja a férfiakat ( ebben ki is merül a karakterrajz ) , kötelező néger figura oda is ahol sem dramaturgiailag / eredetsztori szerint sehogy sem illik ( tehát bármi áron ) és 98%-ban pozitív “hős” .
    Mindemellé társul a szarabbnál szarabb forgatókönyv , silány dialógusok , rosszul ( vagy sehogy ) megírt súlytalan karakterek , rebootok rebootja , 23.-szor is remake … stb. …. aztán 100 milláért CGI meg egy jó kis reklámkampány oszt ‘ mehet is a moziba . Hol vannak már a Fight Club , Watchmen ( csak 2 kiragadott példa . A sor folytatható ízlés szerint 🙂 ) és társaik típusú filmek ?

    • Először is, ez csak egy pletyka. És azért lehet, hogy mégis igaz, mert a Marvelnél hamarosan beindul ez a képregény is.
      De ne feledjük el, hogy ez egy Marvel termék, szóval saját maguk készíthetnek belőle filmet,amit általában nem csesznek el.
      Snipes jó Penge volt, de azért egy másik stúdióhoz köthető a régi trilógia. Nem lenne érdekes és izgalmas egy újabb film a Marvelnél? Dehogynem:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *