2

Nem csak Thanosszal mérkőznek meg a hősök a Bosszúállók 3. és 4. részében

thanosgalaxisAmikor először kiderült, hogy a Thanos fontos szerepet tölt be a Marvel elképzeléseiben többen úgy vélték, hogy a Bosszúállók hamarosan össze fognak csapni vele. De miért is kellett volna a Titánt ilyen gyorsan az előtérbe nyomni? Hiszen bőven van rajta kívül más legyűrni való karakter. Joss Whedon a Vulture-nak adott interjút, amiből kiderült, hogy valóban Thanosszal mérik össze erejüket Vasemberék a Bosszúállók 3. és 4. felvonásában, de nem csak egyedül fogja osztogatni a mázsás pofonokat.

“Sokan meglepődtek, hogy nem Thanos lesz a nagy ellenfél a Bosszúállókban, de soha nem is volt úgy, hogy ő lesz az. Egy háttérből irányító figura  és miután letudta mesterkedéseit megmérkőznek vele a hősök. De nem egyedül csap össze velük, lesznek rajta kívül mások is. A Marvel nem csak egyszerűen kettébont egy olyan sztorit, amit nem kellene két filmben bemutatni, hanem konkrétan két igazán remek Bosszúállókat fog prezentálni.”

2 komment

  1. Mondjuk azt lehetett sejteni, hogy a végére tartogatják. Igazából ahogy jönnek a filmek, úgy ismerem meg a karaktereket is. Amit annyira nem is bánok, mert legalább így meglephetnek vele. Bár biztos a rajongók is örülnek, hiába tudják kb mi fog történni. Vagy hogy ki-kicsoda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *