1

Francis Lawrence mutathatja be Odüsszeusz kalandos hazatérést

odusszeuszNéha-néha újra leporolják Odüsszeüsz megpróbáltatásait, Ithaka királyának a görög mitológiában ugyanis a trójai háború után 10 évbe telt, mire hazajutott. Az elmúlt években néhányan megpróbáltak kezdeni valamit a történettel, de nem igazán került a szemünk elé egyetlen adaptáció sem. Többek között Fjodor Bondarcsuk és Jonathan Liebesman is szemezgetett a filmverzióval, illetve hallhattunk arról is, hogy a cselekményt az űrbe helyezik.

A Lionsgate-nél viszont nem szeretnék elhúzni az előkészületeket. Francis Lawrence-t ültették a rendezői székbe, Peter Craiggel íratják meg a forgatókönyvet és 2016 elején belevágnának a forgatásba. Lawrence Az éhezők viadala (The Hunger Games) utolsó részének utómunkálataival foglalkozik, majd ha télen letudta a marketingkampányt és szusszant egyet, máris indulhat az Odüsszeusz forgatási helyszínére.

Egy komment

  1. Én abban reménykedem hogy egy trilógiát csinálnak amibe odüsszeusz összes kalandja belefér, azok is melyeket az eddigi Odüsszeusz filmekből kihagytak. Konkrétan a kikónok, lótuszevők, szirének, laisztrügónok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *