14

Bosszúállók: Ultron kora előzetes

hulkbusterMiután a Marvel szépen megalapozott, Joss Whedon összeterelte a hősöket egy közös filmbe. A képregényrajongók régóta arra vártak, hogy Amerika Kapitányt, Thort, Hulkot, Vasembert egy filmben lássák zúzni. A Disney örömmel látta, hogy megérte magukhoz láncolni a Marvelt, elstartolhattak a következő fázissal. A Bosszúállók következő része jövőre érkezik és az előzetes azt sugallja, hogy a Tél katonája komorabb hangvételét viszik tovább.

Tony Stark új életet lehel félretett békefenntartó programjába, de  elképzelése eléggé félremegy. Így a Föld legnagyobb hőseinek, Vasembernek, Amerika Kapitánynak, Thorna, Hulknak, Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek Nick Fury és Maria Hill segítségével együtt kell megbirkózniuk a problémával, ami az egész bolygó sorsára kihatással lehet. A gonosz terveket szövögető Ultron egyre erősebbé válik és csak a Bosszúállók állíthatják meg. A különleges globális kaland során kényes szövetségeket kell kötniük és nehéz döntéseket kell meghozniuk.

A csapatnak mindenáron le kell gyűrnie a James Spader által megformált félelmetes technológiai gonoszt, Ultront, amelynek célja az emberiség kiírtása. A küzdelmek alatt találkoznak a rejtélyes és különös képességgel bíró alakkal, Wanda Maximoffal (akit Elizabeth Olsen alakít) és Pietro Maximoffal (őt Aaron Taylor Johnson játssza). Ráadásul összefutnak új külalakot öltött régi baráttal is, Vízióval (Paul Bettany alakításában).

ultronkora

14 komment

  1. A hideg kirázott az előzetestől. Nehéz belekötni.
    Kíváncsi vagyok, hogy Stark és Hulk miért is verekszenek össze.

    • Lényegében Stark miatt születik meg Ultron. Ez alaposan felbosszanthatja Bannert.
      De azt sem tudjuk igazán, hogy mit keres a tudós félmeztelenül a zord havas tájon.

      • Hangulatilag a kiszivárgott Batman v Superman sem tűnik nagyon gyengének.:-) jo pár nyitott kérdés van hátra a most kidobott előzetes láttán. Kap törött páncélját elvben Fekete Párduc tudja összerakni, Thort hogy hivják le és miért van összekötve Branner.

        • Nem tartom kizártnak, hogy a törött pajzs csak egy vízió vagy álom. Belerakták, hogy felkorbácsolják a kedélyeket:)

  2. Addig néztem a kiszivárgott előzetest, hogy hajnalban ki is dobták hd-ban, azt még megnéztem 10-szer….hatalmas szivárványhányás, Ultron hangjától a hideg kiráz, nulla poén, rettenetesen komor előzetes, a tökéletes zenével.

    • A DC-nél ha eddig nem kaptak idegbajt, hát most fognak. Össze fogják tojni magukat, hogy valami hasonlót csináljanak az Igazság Ligájával. De azt hiszem már tudják, hogy nagy a hátrányuk. Ezért sem merték versenyeztetni a Batman v Supermant az Amerika Kapitány 3-mal. Hiszen a Bosszúállók 2 olyan lökést ad Kapitánynak, hogy röhögve lehagyta volna bevételben a konkurenst.

  3. A történet arra hajaz így elsőre, mint ami a Káoszban van. Hulk amúgy is kötekedős, nem csoda hát ha nekimegy Starknak Ultron miatt, de úgy vélem más lesz a háttérben. Nyilván lesz egy kis széthúzás, miután Ultron elpicsázza őket elsőre, hogy azután újult erővel szálljanak szembe a robottal, s remélhetőleg abban a harcban otthagyja Sólyomszem a fogát, illetve csőrét.

    • LOL!!! Sólyomszem egy kiaknázatlan karakter, akinek mellesleg nagy szerep jut valószínűleg a Kapitány 3-ban, szóval az ő halálára ne nagyon számíts szerintem.

  4. Eddig nem szar ! Ha ezt és az új Star Wars – t sem b@sszák el , imádni fogom a Disney – t . Most már jöhetne akkor egy normális Hulk film is . Non -stop zúzással 😀

  5. Bárcsak Fekete Özvegy megtartotta volna az Amerika kapitány 2- beli frizuráját. Az sokkal szebb volt.

  6. azt olvastam az egyik portálon, hogy Hulk valami miatt Ultron befolyása alá kerül és emiatt küzd vele Stark.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *