2

Tak3n előzetes

taken3kepLuc Besson jó ideje a gyorsan megírható, könnyen leforgatható, egyszerű, de szórakoztató akciófilmekre állt rá. Az Elrabolva (Taken) mondhatni az utóbbi évek munkájának gyöngyszeme, ráadásul Liam Neesonból is akciósztárt faragtak. Sajnos a folytatás eléggé félresikerült. Viszont a várakozásoknak megfelelően hozta a sok-sok millió dollárt, így Besson belevágott a harmadik felvonásban. A rendezői széket újra Olivier Megaton alá toltba be és a nagy számok törvénye alapján lassan illő lenne, hogy egy jó filmet is letegyen az asztalra. Az Elrabolva 3  (Tak3n) előzetese alapján lehet, hogy talán sikerült.

Ezúttal nem rabolnak el senkit, Bryan Mills békés családi életet élne, de nejét megölik. A gyilkossággal őt vádolják meg, de nem hagyja magát a sittre juttatni. Nyomában a CIA-vel, az FBI-jal, a rendőrséggel és Forest Whitakerrel megpróbálja tisztázni magát. Ki kell derítenie, hogy ki követhette el a szörnyű tettet, vigyáznia kell lánya épségére és egyúttal bosszút is állna. Good Luck.

2 komment

  1. Nem rossz, nem rossz, csak olyan Halálos Iramban feeling. Kicsit megerőszakolja az első részt és annak hangulatát. De hát minden folytatásnál emelni kell a fordulatszámon…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *