5

Változik a csapat a Bosszúállók 3-ban

msmarvelA Bosszúállók (The Avengers) csapatnak – vagy ahogy a képregény itthon futott: Bosszú Angyalai – rengeteg tagja volt az elmúlt évtizedek során. Éppen ezért adja magát, hogy a filmváltozatban is bemutassanak újabb hősöket. A folytatásban ugyan visszatér az eredeti szereplőgárda, de megismerhetjük Higanyszálat és Skarlát Boszorkányt is. Majd a film végére megváltozik a brigád összetétele.

A Badass Digest információi szerint Ultron leverése után Amerika Kapitány szervezi újjá a csapatot. Kik lesznek a tagok? Most még nem tudni, de nem csak új karaktereket toboroz, hanem régebbi, ismert arcok is jelen lesznek. Annyi bizonyos, hogy Ms. Marvel, vagyis Carol Danvers cameoja be van tervezve a film végére. Azonban arre még ne vegyünk mérget, hogy láthatjuk a harmadik részben, hiszen semmi sincs kőbe vésve és a Marvel egyáltalán nem biztos még benne, hogy Danverst mindenképpen be akarják mutatni. Elképzelhető, hogy az utolsó jelenetet majd az utóforgatások során, hónapokkal később veszik fel, addig döntés születik, hogy kik lesznek a folytatás főszereplői.

 

5 komment

  1. Ha már bejön Skarlát Boszorkány, vajon ugyanolyan lesz a “kapcsolata” Sólyomszemmel, mint a képregényekben? Ez már alapból adna egy változást. 🙂
    Kár, hogy a mutánsok nincsenek a Marvel birtokában, pedig a Mutánsvilág szériából milyen pofás kis Bosszúállók/X-men crossovert lehetne összehozni.

  2. Tudom hogy sokszor mondtam már, de továbbra is imádkozom hogy felbukkanjon Ms Marvel vagy ha ő nem, akkor Spider Woman, vagy Janet Van Dyne. Félreértés ne essék, semmi bajom a többi hőssel, csak nekem ők a személyes kedvenceim.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *