1

Kevin Smith a Krampuszról forgat horrort

kevinsmithKevin Smith újabb horrort készít. Nem, nem a Tusk-ról van szó, hanem egy anti-Télapó filmről. Az egyelőre Anti-Clause címen futó filmben Justin Long, Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez és természetesen Michael Parks próbálhat meg életben maradni.

A film egy ördög-szerű, több évszázada élő, Krampuszként ismert lényről szólna, amely az alpesi folklórban arról híres, hogy a rossz gyerekeket megeszi. Smith azt mondta, hogy amikor gyerek volt olyan karácsonyi horrorok készültek, amelyben a Télapó egy fejszével aprította az embereket. Ő viszont más témában kezdett gondolkodni, a piros öltözékű, fehér szakállú férfi helyett egy gonosz lény okozhat riadalmat.

“Amerikában azt mondják a gyerekeknek, hogy aki jól viselkedik annak a Mikulás ajándékoz hoz,  a rosszak viszont csak szenet kapnak. De más országokban, mint például Németországban, Ausztriában, a bajoroknál és Magyarországon már más a helyzet. Szent Miklós egy valag játékot hoz a jó srácoknak, de a Krampusz üres szákkal érkezik, hogy elvigye a rosszaságokat. Na, én egy ilyen filmet akarnék látni. De ahelyett, hogy kivárnám, inkább megcsinálom.” – mondta Smith

És itt egy concept art is

kramp

 

Egy komment

  1. Ahoz képest, hogy a Clerks 3-mat mondta az utolsó filmjének.Amúgy jól hangzik,kicsit Jeepers Creepers.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *