0

The Homesman előzetes

homesmanSzemély szerint úgy vélem, hogy amiért Luc Besson segített Tommy Lee Jones-nak megvalósítani a The Homesman western-drámát, a színész vállalta, hogy játszani fog a Vérmesékben (The Family).

Jones újra a kamera mögött, először 1995-ben dirigálta le a Régi jó cimborákat (The Good Old Boys), majd 10 évre rá érkezett a Melquiades Estrada három temetése (The Three Burials of Melquiades Estrada) és 2011-ben készült az A Sunset Limited kétszereplős tévéfilm. Legújabb alkotása Glendon Swarthout  regénye alapján született, Jones egy pácban lévő férfit formál meg, akit a Hilary Swank által játszott Mary Bee Cuddy húz ki szorult helyzetéből. A nő elvárja, hogy a szívességért cserébe kísérje el őt Iowába. Nem elég, hogy három őrült nőszemélyt kell istápolnia, de az úton rablók és indiánok is felbukkannak.

Miranda Otto, Jesse Plemmons, Hailee Steinfeld, Tim Blake Nelson,  Meryl Stree, John Lithgow, James Spader és William Fichtner erősítik a produkciót. Nikolaj Arcel egy interjúban elárulta, hogy miután Jones megnézte az Egy veszedelmes viszonyt En kongelig affære), felhívta és azt kérte, hogy ajánljon egy dán színésznőt filmjébe, így esett a választás Gro Svendsenre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *