14

Transformers: A kihalás kora előzetes

optimus

Reboot! Egy újabb magyarázkodás, hogy ezúttal minden sokkal jobb lesz. Michael Bay a második Transformers után beismerte, hogy elcseszte, tanult a hibákból és megéri majd beülni a harmadik felvonásra. De a stúdió és Bay is látta, hogy megint sok volt az elégedetlenkedő. Éppen ezért felötlött bennük, hogy kijátsszák a reboot kártyát. Ami jelen esetben nem azt jelenti, hogy mindent újrakezdenek, csak azt, hogy teljesen (vagyis nagyjából) új szereplőgárdát mutatnak be és az alakváltók is új külsőt kapnak, megváltoztatják a dizájnt. Ráadásul ha ez nem lenne elég (biztos, hogy nem!) még behozzák a rajongók által eléggé kedvelt Dinobotokat.

 

transformers4poszter2 transformers4poszter3 transformersdangerous

14 komment

  1. Eh… egy rohadt nagy eh… ugyanaz a trailer, mint a 3. részben… csak most vegyítették az első résszel… basszus a séma ugyanaz, mint eddig… a robotok háttérben fognak mozogni ismét, lesz kb. egy sor szövegük, aztáneltűnnek… és tuti, hogy az első órában még robit se látunk, helyette izgulhatunk a családi drámán újfent… nagyon jó… :S

  2. nekem nagyon bejött ez a trailer. Sőt ha ilyen marad a filmre is akkor ez lesz az első jó tf film.

    • Nekem az első rész nagyon tetszett.:) De félek, hogy Bay nem tud uralkodni magán és jönnek az idióta poénok meg hirtelen felbukkan pár tucat robot és lövöldöznek össze-vissza.

  3. A tipikus emberi butaságot használja ki, 3x megmentették a földet de azért veszélyesek…a 3. azért nagyon jó volt, de tényleg érezhető ebben is, hogy kis invázió lesz, a látványra viszont nem lesz panasz.

  4. Eddig ok, de trailer alapján az utolsó 2 is fain lehetett volna! Csatlakozom BuB-hoz és koimbrához, ne az embereken legyen a hangsúly és nem kellenek az idióta poénok sem, de tovább megyek, nem kell kva sok robot sem, elég pár darab, de azok legyenek rendesen bemutatva!

  5. ..lassításban futás….na itt már tudtam,hogy ez sem lesz más,mint a harmadik rész… és tegye fel a kezét,akit nem idegesített a “dad” elhangzása sokadszorra…

  6. Sajnos kétszer már megjártam Bay-jel (TF2 és TF3), és ez biza nekem is a 3 és az 1 összeházasításának tűnik. Az 1 amúgy nekem is nagyon tetszett. Egy dolgot kéne kihagynia a filmjeiből: a fél Amerikai pite belezsúfolását és az óvodás, Hacsek és Sajó szintű humort szállító “comic relief”-nek szánt robotokat.

  7. Én most úgy vagyok vele, a francot se érdekel az a néhány hülye humor, ha mellette a robik tényleg robik lennének és normális szerepet kapnának, (mert elvben TRANSFORMERS lenne a cím és nem pedig “Apa és csemetéje kalandjai háttérben mozgó 1 soros szövegeket mormoló Robotokkal”)…
    a sztori meg ugyanannak tűnik, mint a 3. nál… megint bejön egy ősrégi ellenfél az űrből…

  8. Hiába a komolyabb(nak tűnő) körítés, ez ugyanolyan ész nélküli zúzdának tűnik, mint az első három.

  9. EH… Valahogy nem fogott ahogy az előző sem. Csúcson kellett volna abba hagyni, vagy a gödör alján.

    • Amikor olvastam, hogy a TF3 1 milliárd felett hozott, tudtam, hogy csak idő kérdése, hogy újat indítsanak. Ráadásul a 3-at csak a kritikusok gyalázták, amúgy rohadt sok embernek bejött (szvsz ugyanolyan szar volt, mint a 2. Tehát eléggé.)

      Egyszerűen kizárt volt, hogy egy ilyet ne folytassanak :).

  10. Haj, a 3… egen, a fejeket letépő Optimus elmegy a bolygóról és hagyja, hogy az Álcák kinyírjanak egy rakás embert, csak azért, hogy megmutassa nekik, milyen lenne a védelmező Autobotok nélkül… komlyan, eszem meg áll 😀 pedig nem vagyok akkora TF fan, de ez a karakter meggyalázása volt…:S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *