1

Mégsem lesz Legenda vagyok 2

legendMivel a Legenda vagyok (I Am Legend) kitermelt néhány száz millió dollárt felmerült, hogy esetleg bele lehetne vágni a következő részbe. Először még egy előzményeket elregélő történetet akartak prezentálni, majd idővel egy inkább nem prequel, hanem folytatás gondolata merült fel, amiben újra Will Smith játszhatta volna a főszerepet. Akiva Goldsman író-producer egy interjúban elmondta, hogy a terveket a fiók mélyére süllyesztették, nem lesz semmi a filmből.

„Megírtuk az előzményt és a folytatást is. Volt egy igazán érdekes ötletünk az előbbi verzióra, amely a vírus elterjedésének a kezdetén játszódott volna, a Hálaadási ünnepségen tört volna ki, igazán remek elgondolás volt. Majd volt egy felettébb érdekes előzményünk is, amely némileg később játszódott volna. Méghozzá akkor, amikor az emberiség elkezdett fogyni.” – mondta Goldsman, de hozzátette, hogy nem ragadtak le ennél a sztorinál.

„Belevágtunk a folytatás megírásába is, amelyben ismét Neville-t láthattuk volna, méghozzá klónozott mását. Minden lehetséges irányba megpróbáltuk eltolni a sztorit. Végül nem ebből se lett semmi, minden egyes próbálkozást élveztünk. Voltak forgatókönyvek, kísérleteztünk, ahogy csak tudtunk.”

Érthető. Tehát 1-2 éven belül bejelentik a remake-et.

Egy komment

  1. Az még oké, hogy ebből nem lesz semmi. De azért a Függetlenség napjából nagyon fog hiányozni Smith.

    Egyébként ennek nem folytatás kellene. Az előtörténet sokkal izgalmasabb. Ahogy terjed a kór, elnéptelenednek a városok, Smith karaktere meg harcol, keresi az ellenszert, építi otthon a laborját stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *