2

Kiszivárgott Tarantino westernjének szkriptje

tarantino„Teljesen le vagyok törve. Befejeztem a forgatókönyv első vázlatát és úgy gondoltam, hogy télen, esetleg egy év múlva hozzáláthatok a forgatáshoz. Hat embernek adtam oda a szkriptet, ami kiszivárgott.” – fakadt ki Quentin Tarantino.

A rendező következő filmje a The Hateful Eight western lett volna Bruce Dernnel és Christoph Waltz-cal a főszerepben. Azonban valaki csúnyán elszúrta és ország-világ elé került, amit Tarantino papírra vetett.

De lássuk, hogy kinek a kezében fordult meg a szkript. Reggie Hudlin, a Django elszabadul (Django Unchained) producere otthonában megengedte egy ügynöknek, hogy elolvassa, amit Tarantino árulásnak tart. Ugyanakkor az illető nem jutott el a történet végére. Michael Madsen, Bruce Dern és Tim Roth is megkapta a forgatókönyvet és Tarantino teljesen biztos benne, hogy nem Roth volt a ludas. Azt mondja, hogy Madsen és Dern közül valamelyik megengedte az ügynökének, hogy belenézzen és ez az ember gyakorlatilag odaadta mindenkinek Hollywoodban.

A rendező szerint a Dern-t képviselő CAA-től szivároghatott ki műve, de az ügynökség természetesen tagad. És mivel nem vízjelezte a másolatokat (ahogyan a legtöbben teszik), így gyakorlatilag a lehetetlennel határos, hogy kiderüljön ki az galád, aki elkövette a tettet.

Szóval Tarantino eléggé be van rágva és mivel már nem tud megbízni 6 emberben, akkor nem is ég a vágytól, hogy minél-előbb elkészíthesse a filmet. Először inkább kiadja, ezen a héten máris találkozik néhány kiadó képviselőjével. Azért nem biztos, hogy soha nem is fogjuk látni a filmet, mivel a direktor nem zárja ki, hogy néhány év múlva leforgassa.

 

2 komment

  1. Szomorú dolog ez. Azért nem hiszem, hogy Madsen lett volna, nem egy Tarantino filmben szerepelt. Semmi érdeke nem fűződött volna hozzá. Úgy tűnik tényleg valakinek az ügynöke, ahogy Koimbra írja, Bruce Dern-é, vagy maga az ügynökség szivárogtatta ki. Kretének.

  2. Nyilván nem a színészeket okolja QT, de minden színész körül ott van egy stáb, ügynök, publicista, titkár, aszisztens stb. Ezek közül bárki kiadhatta a sztorit. Kár érte, szívesen néztem volna még egy Tarantino westernt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *