11

Magneto kis játékai

Bryan Singer az alább látható képet twittelte ki a következő szöveggel: Magneto játékszerei.

magnetotoys

11 komment

  1. “magnetonak nem jónak kéne lennie??”
    Az emberiségnek több mint a felét majdnem kiirtotta, sőt céljai elérésében még más x-embereket is kicsinált volna. Hogy lenne ő jó?

    • akkor még 1x:

      A days of future past történetben a jövőben Magneto gyakorlatilag átvette Xavier szerepét a megmaradt mutánsok között, ő a vezetőjük.

      • Ennyire nem ismerem a képregényt. Viszont a filmekből egyértelmű, hogy ő rossz fiú. Szóval ha ő a vezető, akkor csomó gyilkost nevelne, akiknek csak a bosszú járna az agyukban. És én meg mint néző csak azért drukkolnék, hogy kicsinálják az összes x-ment:) Szóval ez nem nagyon jön össze.

        • hát csak naaaaaaagyon nagy spoilerekkel tudnék erre válaszolni az a baj. :S

          A filmekben sem egyértelműen rossz fiú, a népének (mutánsok) akarja a legjobbat, de nem pacifista módon, mint Xavier, de ettől nem lesz gonosz. Ő úgy gondolja háború van az emberek és mutánsok között és e szerint cselekszik.

  2. “A filmekben sem egyértelműen rossz fiú, Ő úgy gondolja háború van az emberek és mutánsok között és e szerint cselekszik.”
    Az első részben egy rakat embert kicsinál, hogy működtesse a gépét, sőt még vadócot is eltenné láb alól a céljaiért(pedig csak önmagát kellett volna feláldoznia, de mivel álszent, ezt a lépést nem tette meg).
    Az x-2-ben meg majdnem kiirtotta az egész emberiséget(kivéve az x-men-eket) gyerekeket öregeket, nőket stb! Ez nem tűnik követendő példának.
    (Xavier is megmondja hogy most már csak a hatalom érdekli magnetot, semmimás.) Sok hasonló ember élt a történelemben, akik csak jót akartak, és ennek nevében még is szörnyűségeket követtek el: Sztálin, Hitler, Napóleon stb. Én egyiket sem nevezném jónak.

    • magnetót ne Hitlerhez, vagy Sztálinhoz inkább bin laden-hez hasonlítsd.

      Nem “tiszta”, “szép” eszközökkel harcol, és gyorsan azt mondja az ellenfél, hogy gonosz, meg,m hogy terrorista.

      Nem, nem azt akarom írni, hogy neki van igaza, vagy, hogy 9/11 nem volt szörnyű, hanem, hogy relatív, hogy ki a gonosz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *