0

Heti bemutatók

0hm

Holy Motors: Néhány órát láthatunk Oscar életéből, aki limuzinjával Párizs egyik pontjáról a másikra utazik és minden egyes helyen belebújik valakinek a bőrébe. Egyszer koldust, máskor szörnyet játszik. Előzetes erre.

Dől a moné (Gambit): A Coen testvérek forgatókönyvéből Michael Hoffman forgatott filmet. Colin Firth Cameron Diaz segítségével szeretné átvágni főnökét, rá akarja venni, hogy vegyen meg egy hamis Monet-festményt.

Halálhegy – A Dyatlov-rejtély (The Dyatlov Pass Incident): Viszonylag csendben érkezett Renny Harlin új rendezése, 1959-ben rejtélyes körülmények között 9 orosz túrázó halt meg az Ural hegységben, most néhány diák próbálja megoldani az esetet.

Képszakadás (21 and Over): A Project X babérjaira törő vígjátékban egy eminens diák betölti 21. szülinapját, két barátja megjelenik nála és elviszik bulizni. Ő pedig elhatározza, hogy kiélvezi a lehetőségeket.

A házban (Dans la maison): Francia thriller, a 16 éves Claude fejébe veszi, hogy lenyűgözi irodalomtanárát és diáktársai életéről kezd írni. Azonban némi idő elteltével gondolatai a saját családja és tanára életét is átalakítják.

No: chilei – francia dráma. 1988-ban Chile választások előtt áll, az ellenzék egy reklámszakembert kér fel arra, hogy segítsen abban, hogy a nép mindenképpen amellett döntsön, hogy nem kér többet Pinochet uralmából. Trailer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *