0

A Rém rom rendezője készíti a Poltergeist remake-et

Az MGM évek óta tervezgeti a Poltergeist remake-et. 2008-ban Stiles White és Juliet Showden, a Boogeyman írói dolgoztak a forgatókönyvön, munkájukkal nem voltak túlzottan elégedettek, ezért a Pulitzer-díjas David Lindsay-Abairere-t kérték meg, hogy dolgozza át a szkriptet. Tavaly Sam Raimi elfoglalt egy széket a produceri térfélen, most az is kiderült, hogy ki fogja dirigálni a filmet.

Gil Kenan írhatta alá a szerződést, ő dirigálhat a forgatáson. Az úriember eddig két alkotást vezényelt le. A Rém rom (Monster House) animációs film után a Szikraváros (City of Ember) készíthette el. Mostanság nem dúskál ajánlatokban, talán azért, mert egyik filmje sem volt sikeres.

Az eredeti film tartalma: Freelingék tipikus amerikai család három gyerekkel, és egy békés kaliforniai kertvárosban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket, Carol Anne-t megszólítja egy hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejéből jön. És hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékos gyermekekként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan a játék durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tört ki a lakásban, és pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. És miközben a szülők a középső fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kis Carol Anne eltűnik: elnyeli őt a Poltergeis-t világa. A szülők pedig kétségbeesésükben két szakemberhez fordulnak segítségért: egy parapszichológushoz és egy ördögűzőhöz.(port)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *