3

Red 2 előzetes

Amikor bejelentették, hogy film készül Warren Ellis Red képregényéből az alapanyagot ismerők többsége egy kőkemény, brutális, véres akciófilmet várt. A végeredmény azonban csak itt-ott hasonlított Ellis alkotására. Sebaj, a produkció jól hozott a kasszákra, ezért jöhet a folytatás.

Az egykori profi CIA ügynök, Frank Moses próbálna nyugis életet élni szerelmével, azonban úgy adódik, hogy ismét elő kell kapnia pisztolyát. Ezúttal egy eltűnt nukleáris eszközt kellene megtalálnia, de útját kegyetlen terroristák, ádáz bérgyilkosok és hatalommániás, kissé hibbant kormányügynökökkel és tisztviselők keresztezik. Mindegyik az újgenerációs fegyverre szeretné rátenni a mancsát. A hajsza Párizsban, Londonban és Moszkvában zajlik.

Bruce Willis, John Malkovich és Mary-Louse Parker játsszák a főbb szerepetk, az előzetes alapján úgy tűnik, hogy Helen Mirren háttérbe szorul, de kap néhány poénos jelenetet.  A gárdát Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones és David Thewlis  erősíti, de jelen lesz Lee Byung-hun is.

A forgatókönyvet Erich és Jon Hoeber körmölték le, a rendezői teendőket Dean Parisot, a Galaktitkos küldetés (Galaxy Quest) alkotója látta el. Végre kiruccanhat a tévé világából, hiszen a Dick és Jane trükkjei (Fun With Dick and Jane) óta tévés alkotásokat készített.

 

3 komment

  1. Az előzőnek jobb volt az előzetese.

    Amúgy tényleg jobb mint a DH5-é, de az nem nagy dolog…

    Legalább a stáblistát megint bővítették pár komolya arccal, és az az arc Hopkinstól… 🙂

    Urban hol marad? Szerintem teljesen jó volt az első részben…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *