13

Del Toro ismét megpróbálja megmászni az őrület hegyeit

Guillermo Del Toro hiába is próbálkozott nem tudta megvalósítani költséges filmtervét, Az őrület hegyei (At The Mountains of Madness) H.P. Lovecraft adaptációt. Úgy tűnt, hogy a rendező lemondott a film megvalósításáról, de a Playlistnek adott interjújában elárulta, hogy nem tette parkolópályára a tervezetet.

“Még egyszer nekiveselkedem. Ismét alámerülök az éjsötét mélységbe. Még most év elején újra tartunk néhány nagyobb prezentációt, aztán majd meglátjuk, hogy érdeklődik-e egyáltalán iránta valamelyik stúdió.” – mondta Del Toro nevetve, azt is hozzátette, hogy továbbra is Tom Cruise-zal képzeli el a filmet. “Tom még mindig is részese a filmnek, úgy vélem, hogy vele nagyszerű lenne elkészíteni az alkotást. Nagy szövetségesünk ő ennél a projektnél.”

A rendező korábban azt mondta, hogy lehetséges, hogy a Prometheus is betett elképzeléseinek, hisz úgy vélte, hogy Ridley Scott is ugyanolyan látványvilágot és történetet álmodott a vászonra. Nos,  megnézte a sci-fit és megnyugodott. “Végre láttam, habár van néhány közös dolog Scott és az én elképzelésem között, de úgy vagyok vele, hogy már nem érdekel. Egyébként is Lovecrafté az elsőbbség.”

Kiderült az is, hogy ügynökétől megkérdezték, hogy érdekli-e a Star Wars 7, de már most is annyi megvalósítandó dolog hever az asztalán, hogy rögtön nemet mondott.

13 komment

  1. na ez szuper hír, Lovecraft is megérdemelne már egy normális filmet

    Guillermonál jobb kézben pedig talán nem is lehet, bár furcsa ez a Tom Cruise-os elképzelés, respect Tom Cruisenak meg minden, de pont Lovecraft világába szerintem annyira nem illene egy ilyen nyertes pofa, inkább valami kiégett, elkeseredett főszereplő, hisz úgyis öngyilkosság vagy az emberiség pusztulása a sztori vége :)))

  2. Bár tuti jól rendezné meg a Star Warsot, örülök hogy nemet mondott, jobban illik HP hozzá. Meg a vámpírkönyveit látnám még szívesen, akár sorozat formájában is.

  3. Örülök, hogy nem mondott le róla. Tőlem jöhet én várom szeretettel. Annak idején megcsinálta gyermekkorom egyik kedvenc filmjét a Penge 2 -őt az a féling az a hangulat azt ami körül járja mai napig imádom.

  4. Ez a cikk is Tom Cruise nevéig tetszett. Pedig annyi jó színészből lehetne válogatni….
    Amúgy del Toro sem százas, előre sírt, hogy a Prometheusban benne van minden jó ötlete, azt megnézte a filmet (fél év alatt) és rájött, hogy mégsem. 😀

  5. Tom Cruise bizony még mindig sztárnak számít..hiába csinált jópárszor hülyét magából, bukott párat, azért a MI 4 több mint hatszáz millás bevétele megint az élbolyba repítette.(és ha lassan is, de úgy tűnik, Jack Reacher is megtalálja a közönségét..)lénye a lényeg, ha egy ilyen arc is a filterv mellé áll, plussz enged a gázsijából(esetleg beszáll producerként)akkor könnyebben megnyílnak a pénzcsapok. Bár a tervezett 150 milló dollárból biztosan faragni kell..

    • de ne feledjük hiába jó színész valaki, ha nem áll be valamelyik szektába kirakatembernek akkor lőttek nekije.

      Tom Cruise jó színész de ha kiszállna holnap a szientológiából, nem hiszem hogy kapna több film szerződést.

      Mel Gibson is jó színész, kritizálta a zsidókat, nem is kapott szerepet.

      ezért gusztustalan egy patkányjuk hálivúd.

      • Mel Gibson rendezett helyette egy qrvajó Apocalypto-t, úgyhogy hálát adok az égnek ezért, mert egy remek filmmel lennénk most szegényebbek, ha nem utálják ki őt onnan.

      • Kedves Vali e9s Jf3zsi!d6rfclf6k, hogy jf3l e9rzitek magatokat.c9n is je1rtam Genove1ban e9s Ne1polybanifjfa kbmrooan. Csode1latos e9lme9ny volt.Tove1bbi kellemes utaze1st. Sikert-vitalite1st.Szia Je1nos

  6. Hát én azért örülnék, ha Gibsont a Machete Kills-en kívül is láthatnánk még. Amúgy tök igaz…szeretem az amerikai filmeket-is-de hollywood..hát inkább hagyjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *