0

Heti néznivaló

A premierek közül csupán egyetlen horror akad, van itt animációs produkció és dráma is.

0shr

Silent Hill: Kinyilatkoztatás (Silent Hill Revelation): A 3D-s folytatást Michael J. Bassett dirigálta. Heather Masont gyerekkora óta rémálmok gyötrik, majd a lány egy alternatív valóságban találja magát, ahol talán kiderülhet számára fontos dolog.

Az utolsó műszak (End of Watch): David Ayer rendezésében készült kézikamerás zsarufilm, amiben Jake Gyllenhaal és Michael Pena játsszák a főbb szerepeket. A két rendőrtiszt összetűzésbe keveredik egy drogkartellel Los Angeles lepukkant negyedében.

Rontó Ralph (Wreck It Ralph): Ralph egy arcade játék negatív figurája és nagyon unja már ezt a szerepkört. Elhatározza, hogy kipróbálja magát pozitív hősként is más játékokban, de hiába a jó szándék, elszabadít egy felettébb veszedelmes alakot.

Szerelem (Amour): Michael Haneke filmje Cannes-ban Arany Pálmát kapott, a történet egy idős házaspárról szól, akik korábban zenetanárként dolgoztak. A pár viszonylag boldogan él, de aztán a feleség súlyosan megbetegszik.

Jackpot (Arme Riddere): Norvég krimi-vígjáték. Egy fickó fegyverrel a kezében tér magához, körülötte sok a halott. Ő tudja, hogy semmi köze ehhez, de az éppen megérkező zsaruk nehezen hiszik el.

Albert Flórián: magyar dokumentumfilm a közkedvelt labdarúgóról.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *