3

Die Hard – Drágább, mint az életed szinkronos előzetes

Bruce Willisnek néhány B kategóriás DVD szagú akciófilm mellett (Fire With Fire, Freelancers, Az igazság nevében) sikerül kikaparnia egy-két A kategóriás produkciót is. A Looper mellett két folytatásba is belevágott, jövőre érkezik a Red nyugdíjaskommandó következő bevetése, ráadásul újra drágán adja az életét. Ezúttal a Budapest által játszott Moszkvában fiával karöltve robbantgathat, lövöldözhet és vérezheti össze ruházatát.

A szinopszis : Igazi New York-i zsaru: kopott, fáradt, de a humora és a bátorsága a legváratlanabb helyzetekben sem hagyja cserben. John McClane hadnagy (Bruce Willis) megtudja, hogy a fia, Jack (Jai Courtney) bajba került Moszkvában, és bár régóta nem beszélnek egymással, habozás nélkül a segítségére siet – és természetesen a küzdelem legközepében találja magát.
McClane többnyire véletlenül keveredik a terroristák útjába, a fia viszont mindig tudja, mit csinál: és ő sem ijed meg könnyen. Két generáció együtt száll szembe a lehetetlennel: New Yorktól Moszkváig és tovább, egészen Csernobilig…

 

 

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *