2

Zeta-Jones és Byung-Hun a Red 2-ben

Bruce Willis kevés sikeres filmet tudott felmutatni mostanában, de Warren Ellis brutalitását és keménységét teljesen kiherélő Red képregényfilm korrekt eredményt produkált (közel 200 millió dolláros bevétel világszerte). A folytatás jó ideje a levegőben lóg, a bemutatót 2013 augusztus 2-ra időzítették, illetve néhány hete az napvilágot látott, hogy Dean Parisot, a Galaxy Quest alkotója dirigálhatja le a második részt.

A Summit mai közleményéből az is kiderül, hogy a nyuggerkommandó néhány tagja visszatér.  Nem csak Willis, hanem John Malkovich és Helen Mirren jelenlétére is számíthatunk, Mary-Louise Parker szintén mellettük lohol. Az új arcok között lesz Catherine Zeta-Jones és Lee Byung-Hun is, bár egyelőre nem ismeretes, hogy szövetségesek vagy ellenfelek lesznek. A cselekmény Európában játszódik, az öreg kontinensen fognak akciózni Willisék, ahol egy teljesen új fenyegetéssel néznek szembe.

A Lionsgate fejese, Erik Feig a következőket mondta: “A Red forgatása során nagyszerűen éreztük magunkat és csodálatos volt látni együtt a szereplőgárdát – ráadásul a nézők is elégedettek voltak: 200 millió dollárt hozott az alkotás és az házimozis forgalmazásban a tavalyi év egyik legnagyobb eredményét produkálta. Alig várjuk, hogy újra együtt láthassuk a csapatot, adunk melléjük néhány új barátot és megmutathatják, hogy még nem járt el felettük az idő.”

 

2 komment

  1. Jó kis film. Többet is kihozhattak volna ekkora sztárparádéból (nekem főleg Malkovich karatere tűnt kapufának), de alapjában véve jó film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *