0

Stb…

Pletyka: Robert Pattinson fogja játszani Finnick Odairt Az éhezők viadala folytatásában, aki egyszer győzött a “tornán”.

Paul Fusco úgy érzi, hogy itt az idő az Alf mozifilmre. Ugyan nem mondta, hogy el is fog készülni, csak egyszerűen úgy gondolja, hogy ideje lenne.

Xavier Gens, a Frontiere(s) rendezője dirigálja a Les Authentiques filmet, az igaz történeten alapuló alkotás egy csapat tolvajt állít a középpontba, akik a 80-as években festményeket tulajdonítottak el, majd azokat a jakuzának adták el. Miután nem fizetett a csapat Japánba repült és kirabolták az egyik pénzszállító autójukat.

Marcus Nispel megtalálta a megfelelő főszereplőt Gage Golightly személyében a Blackmask horrorjába.

Rachel McAdams leszerződött Phillip Seymour Hoffman mellé az A Most Wanted Man filmbe, ami John le Carré regényéből készül.

Ben Kingsley, Stellan Skarsgard, Tom Payne és Olivier Martinez lépdelt fel Az orvosdoktor fedélzetér. Noah Gordon regénye szolgáltatja az alapanyagot.

Hailee Steinfeld rábólintott a Why We Broke Up projektre, a forgatókönyvet Beth McCharty Miller írja. Steinfeld karaktere beleszeret egy végzős srácba, aki történetesen a kosárlabdacsapat kapitánya. A történet hetekkel a szakításuk után indul, amikor a lány egy levelet és egy dobozt küld a srácnak.

0abNicholas Stoller rendezi a Townies vígjátékot, Zac Efron és Seth Rogen fognak rivalizálni. Andrew Cohen és Brendan O’Brian írták a forgatókönyvet.

Joel Edgerton nem tudta bevállalni, ezért James McAvoy lépett a helyére a The Disappearance of Eleanor Rigby duplafilmben.

Abigail Breslin bevállalta a Final Girl-t, ahol néhány srác kinézi őt és belekötnek, vesztükre. Tyler Shields rendezői debütálása lesz.

Wong Jing akciófilmje, amelyben Maggie Q és Sammo Hung is felbukkan

Az Enemy forgatásáról

Trishna poszter

Grassroots poszter, Biggs egy kirúgott újságírót alakít, aki barátjának segít egy kampányban

Abraham Lincoln: Vámpírvadász poszter

Bill Murray körbevezet a Holdfény királyság díszletei között

Lawless jelenetek

A Gangster Squad színfalai mögött

Jelenet a Piranha 3DD-ből

Úton jelenetek

Előzetes Wong Kar-wai Deja Vu rövidfilmjéhez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *