10

Néhány kép Az emlékmásból

Az emlékmás (Total Recall) nagy ellenfele a költségvetése, de ha valaki úgy gondolta, hogy pont ez a Philip K. Dick adaptáció lesz a legjobb arra, hogy Colin Farrellből akcióhőst faragjanak… és Kate Beckinsale-t ráeresszék Jessica Bielre. Látványos, sok bunyóval, üldözéssel és lövöldözéssel tarkított sci-fi akcióra van kilátás. Viszont nem tudják elkerülni az összehasonlítást az Arnold Schwarzenegger-féle verzióval és bizony sokan fel fogják tenni a kérdés, hogy Farrell alkalmas volt-e arra, hogy az Osztrák Tölgy nyomdokaiba lépjen. Más részről a Conan remake csúnya buktája miatt már eddig is aggódhattak a készítők.

10 komment

  1. Szerintem irtó érdektelen ez így az egész. Ha 200 millás a költségvetés, akkor szerintem bukás lesz,nincs egyáltalán visszhangja.

  2. 200 millás költségvetéssel ez szerintem is bukta lesz. Még hozzá pont azért amiért a stúdió azt hiszi, hogy siker lesz. Tuti biztosra akartak menni, és ezért nem valami eredetivel álltak elő, hanem csak remakeltel egy ismert nevet. De pont ezért buknak, mert ezt a filmet a célközönség nagy része “már látta”.

  3. Hát jó lenne egy jó kis pkd film, hogy bukás lesz e? valószínű, de attól még lehet jo 🙂
    Olyan rég láttam már jo sci-fit 🙂

  4. @chuck-d: Hát az alap amiből készült nagy kedvenc (nem az arnies film hanem a novella)
    Szóval én még bizakodom 🙂
    @Fecniii: Ok jön a Phrometeus de minnél több Sci Fi jöhetne idén még 🙂

  5. @chuck-d: Akkor mi? Gondolom te is azok közé tartozol, akik váltig állítják, hogy a star wars az nem scifi, mert a sztorija nem “scifi-s”. De ha a Prometheus nem scifi, akkor gondolom a Robotzsaru, meg a Starship Troopers sem az (csak hogy néhány példát említsek).

  6. @Thoras: most nem tudom, hogy érdemes-e reagálnom, vagy azt is kiolvasod a gondolataimból. mindenesetre részemről maradnék a PKD-nél és Az emlékmás filmnél, én erről írtam véleményt, te meg erre egy betűt nem reagáltál, csak azt, hogy szerinted mit gondolok.

  7. Igazából a verhoevenes film is “csak” akciófilm volt – Dick alapanyaga tette többé…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *