17

Bane

Tiszta Predator

17 komment

  1. Nekem ez a LEGO külső annyira nem tetszik. Persze ne értsen félre senki, a filmet majdnem mindennél jobban várom, de Bane lehetne jobb. Legalábbis külsőre.

  2. Mindenki tiszta idegbeteg,hogy mikor lesz már a bemutató!Én meg azt mondom,hogy nyugtával a napot!Volt már nagy pofára esés,nem egyszer!Úgy is vagy 3 millió magyar letölti cam-san,aztán mondják majd az agy zsibbasztást!

  3. @danialves: A film egy készítője szerint valamikor a történet elején Bane súlyosan megsérül, és folyamatosan egy bizonyos gázt kell belélegeznie különben belehalna a fájdalomba. Ezért viseli ezt az érdekes maszkot.
    Viszont azt meg kell jegyezni, hogy ennek kevés köze van a képregényhez! igazából ez a Nolan féle verziója a karakternek!

  4. @game ower: Nálunk sajnos 1 héttel az amerikai bemutató után lesz a premier! Nem tudom, hogy miként fogom úgy kihúzni a hetet, hogy semmit se tudjak meg addig a filmről! Még szerencse, hogy azok a kollégáim akik előszeretettel néznek kamerás felvételeket, azok nem igazán tudnak angolul!

  5. El is érkeztünk az én nagy gondomhoz. Nolan féle főgonoszokhoz. Valahogy mindig kevésbé ismert főgenyákat talál meg Nolan.
    Persze Joker, Kétarc a 2-ben, egy szavam sincs, de Madárijesztő meg Ra’s al ghul nem voltak annyira karakteresek.
    Oké, a sztori nagyon össze volt rakva, de kis hiányérzetem maradt azért. Sőt, pont az utolsó jelenetben a kártya volt az amiért beleszerettem a filmbe.
    A 2-ben már jobbak, úgymond nevesebb boss-ok voltak, erre jön a lezárás és..és..Bane! Nanebasz. Egy izomkolosszus majom? Ja, hogy okos lesz? Ennyi erővel kitalálhattak volna egy új karaktert. Van szerintem Batmannek annyi ellenfele, akikből válogathattak volna. Nekem ez a Bane gyerek kevés.
    Ettől függetlenül persze eszeveszetten várom.

  6. @Szaticon: Te szerintem csak a Joel Schumacher féle Bane-t ismered. Na felvilágosítalak. A képregényekben nem olyan agyatlan zombi:) Anno azért lett kitalálva hogy Batsnek legyen egy méltó ellenfele, mind fizikailag, mind mentálisan. Szóval míg kinézetileg nem túl hű az eredetihez, maga a karakter sokkal közelebb fog állni hozzá mint a Schumacheres;)

  7. @gisss:
    Na, akkor már ma ezért érdemes volt felkelni. Valóban új nekem ez az infó, a rajzokról és igen, a Schumacheres filmről nekem ennyi jött le. Ám ezek szerint tévedtem, me a culpa. 😀

  8. DE, ha gázt lélegez be, akkor hol vannak a maszkból kivezető csövek, meg a gáztartály? Mert ez így hiteltelen.

  9. @Szaticon: Való igaz, a Begins-nek nem volt egy állandó jelenlétű, központi főgonosza, de szerintem ez a III. felvonásra nem fog megismétlődni. És szerintem több bizalmat szavazhatsz Bane-nek, teljesen nyugodt szívvel. A képregényben az egyetlen olyan figura volt, aki rafinált stratégiai képességeivel és félelmetes fizikai adottságaival úgy csavarta Batman-t az aszfaltba, mint egy cigaretta csikket (konkrétan a gerincét törte el, megfosztva a tekintélyétől, kérdőre vonva hatékonyságát… ragozhatnánk még). És ez a fajta emlékezetes ultra-sokk a képregény médiájából átjön a vászonra is. Erre oltári nagy feszültséget és drámát lehet építeni. Izgalmas figura lesz, izgalmas cselekvésekkel, akinek megvannak a sajátos motivációi, tulajdonságai, attitűdje stb. Nem lesz kevés, ha Nolan kitomboltatja tisztességesen.

  10. @Blake007: Meg aztán olyan apróságok mint hogy borotválkozik, hogy mos fogat, ha a maszkot nem veheti le? Az hogy a szája kirohad egy dolog, de a szakáll?
    A csajozást már meg sem említem…

    😀

  11. @Szaticon: Én se tudtam még a TDKR előtt, csak mihelyst bejelentették hogy Bane lesz a főgonosz utánaolvastam hogy mégis mire számíthatunk:)

  12. a beginsben volt Rah’s, Madárijesztő, meg Carmine Falcone ez 3 azaz három darab igen veszélyes ellenfele batmannek.

    TDK: joker, kétarc, madárijesztő, sal maroni.

    A képregényekben mind mind igen fontos, és kemény gonosz.

    Kevesek lettek volna? egy percig sem.

  13. Lehet, hogy kemény ellenfél lesz, de nekem hiányzik az arca, a mimikàja. Ezek nélkül csak egy statikus, mozdulatlan fej e behemót testen.

  14. Hardy durván nagydarab lett,alig várom, hogy milyet alakít! Nekem mondjuk jobban tetszene az eredeti maszkjával, mint ezzel a szájkosárral.

    Ó, és ne felejtsük el, Bane mellett ott lesz a hol jó, hol rossz cicuska is, alias Macskanő is 🙂 Kíváncsi vagyok Nolan mit hoz ki belőlük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *