20

Újabb Csatahajó előzetes

A jövő év egyik leglátványosabb produkciójának ígérkezik a Csatahajó (Battleship) sci-fi akciófilm. Ugyan elvileg a közkedvelt társasjáték alapján készült az alkotás, de valójában nem sok köze lesz hozzá. Néhány csatahajó békésen úszkál az óceánon, majd űrlényekbe futnak bele és “kisebb” perpatvar alakul ki a két fél között.

Úgy látszik Peter Berg beleadott mindent, nem csak a víz felett fog menni az adok-kapok, hanem nagyobb városok is veszélyeztetve lesznek, Roland Emmerich, a pusztítás nagyura elismerően hümmöghetne a jelenetek felett. A főszereplő Taylor Kitsch lesz, eltökélték, hogy sztárt faragnak belőle. Ha a John Carter és a Csatahajó csúnyán elvérzik, akkor elég hamar a süllyesztőben találhatja magát. Alexander Skarsgård és Rihanna is lövöldözhet a földönkívüliekre, Liam Neeson a flotta parancsnokát játssza. Korábban azt mondták, hogy az alienek nem támadó szándékkal érkeztek és csak saját magukat védik, az előzetes viszont teljesen mást sugall.

20 komment

  1. az előzetes jónnak tünnik de rihanna szerepeltetése szánalmas.nincsenek színésznők amerikában?ez a csaj nagyon béna színész.jó hogy már nem lady gaga szerepel benne.

  2. Nem tudhatom persze, de eléggé biztos vagyok benne hogy látványban is (meg minden másban) felül fogja múlni ezt mondjuk a Batman, Avengers és a Hobbit. A kreativitás hiányát nem tudja ellensúlyozni a mérhetetlen CGI.

  3. Sztem meg nem lesz jobb mint a közepesen gyenge Skyline. Nekem a CGI sem tetszik, majdnemhogy B kat. A színészek közül meg sokan szóra sem érdemesek. Várjátok csak…

  4. Peter Berg felakarja venni a kesztyűt Bay és Emmerich barátunkal :-). A trailer olyan mintha a transformers következő részének előzetesét látnánk :-). Én várom!

  5. Mondjuk ha ezt ötvözték volna a Transformerssel, egész élvezhető lett volna. Mármint az itteni főszereplő lehet kevésbé gyerekes mint Labeouf.És így lehetett volna egy kicsit érettebb témája. A robotharcok megmaradtak volna. De persze tudom: célközönség. Transformersnél 10en évesek, itt meg Rihanna rajongók 😀

  6. Jónak néz ki, sokkal szarabbra számítottam, mikor azt mondták, hogy a társasjátékból lesz film! 😀

  7. Transzformersz 4…rihanna meg nem zavar,ha az utolsó fél órában elpatkol.:-)
    Jó lessz ez.

  8. @Alex Mahone: ahogy mondod. A hangok, a látvány ámblokk hajaz a TF-re. Annak ellenére, hogy mutatós nincs benne semmi plusz. Megint felmerül bennem a kérdés, hogy ilyen technikai fejlettséggel szemben, hogyan lesz lesz képes csapást mérni az emberi hadászat? Attól félek a válasz csalódást fog okozni.

  9. Hát nekem most hirtelen a függetlenség napja ugrott be főleg mikor a repülő nekiütközik a láthatatlan erőtérnek, de látványosnak látványos lesz!

  10. Úgy vélem gáz lesz, ezt arra alapozom, hogy az Universal hirtelen fogta a Hasbro termékek alapján betervezett filmtervezetbatyut és kivágta az ablakon. Rossz előjel, nagyon rossz.

  11. Jó lesz ez! Nem kell agyalni rajta, látványban ott van: durrogtatás, robotok, városrombolás… Igazából mit vártok egy társasjátékból készült filmtől?! Ez is csak egy Hasbro-játék, mint a Transformers. Tök normális, hogy ugyan úgy néz ki! 😀

    Várom én is, tuti meg fogom nézni – már csak Liam Neeson felé való tiszteletből is!

    Kb. a TF és a GI.Joe színvonala lesz, és ezen nincs is mit csodálkozni. Műanyagfigurákból ilyen filmeket lehet csinálni.

  12. Az nem zavar senkit, hogy a magyar neve a játéknak ami alapján ez az izé készült, nem csatahajó, hanem torpedó volt?

  13. További filmes ötleteim: Tic-Tac-Toe, snúr, kő-papír-olló, amőba.

    Mi van, idegen lények megették az összes halivúdi szövegkönyv írót?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *