11

Corvin moziéjszaka

0corvinmoziej2011. június 17-én megrendezésre kerül az idei mozis események legígéretesebb rendezvénye, az I. Silver-Corvin Moziéjszaka. A siker titka a sok premier, valamint 3Ds filmvetítés 12 órán keresztül, táncbemutató és a leírhatatlan mozis érzés. Mindez egy karszalaggal. A rendezvény helyszíne a Corvin Budapest Filmpalota. Jegyek június 3-ától már kaphatók a Corvin jegypénztáraiban, ajánlatos még az elővételi időszakban szert tenni a jegyekre.

További információ, sajtóanyag elérhető az esemény hivatalos honlapján és facebook eseményén: www.moziejszaka.eu, http://www.facebook.com/event.php?eid=124087561005614

11 komment

  1. Milyen kár, hogy vidéken ilyen fajta rendezvény nincsen. Mondjuk Egerbe vagy Miskolcon.

    De ha tűzközelbe lennék biztos, hogy elmennék!! Hatalmas buli lehet egy ilyen.

  2. Hát én nem is tudom, de 4600 Forintért biztosan nem, pedig jó lenne, pláne hogy ha lenne egy “droid gyűlés” akármekkora rábaszás is lett a multkor belőle:) na mindegy, majd legközelebbre szerzek rá lóvét, csak kár hogy ha erre elmennék akkor nem csak egy napom basznám el, hanem a heti lóvém is szernitem.

  3. @COLT: 3400 a belépő. Én voltam a mozifanatikusokon és az rohadt jó volt 😀 4600 (aznap a helyszínen) am a VIP (jegy 1000-el drágáb, hogy az első filmre 15 percel korábban bemehess -.-” )

  4. @Cucuminator: aha, nem tudom, most nincsen rá lóvém, talán majd jövőre. Akár hogy számolom a koncerten 15 ezer simán elment, mármint jeggyel együtt, mosdt egy ideig spróolgatok inkább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *