21

Danny Boyle megrendezné a 28 nappal később harmadik részét

7 évvel ezelőtt mutatták be a 28 nappal később zombis filmet, Danny Boyle rendezése 82 millió dollárt termelt világszerte, a szép bevétel láttán érkezett a folytatás, a 28 héttel később más csak 64 milliót gyűjtött össze. A harmadik felvonásról lehetett hallani ezt-azt, ám ez idáig nem nagyon történt semmi a projekt háza táján. Alex Garland az első rész írója és a második producere nemrég azt mondta, hogy azért nem készülhet el a harmadik epizód, mert a jogok nem egy, hanem több ember kezében vannak és ezek a személyek már nem beszélnek egymással. Ha valami csoda folytán mégis szóba állnának egymással, akkor megvalósulhat a következő rész. A DreadCentral információ szerint valami mégis történt a franchise környékén, ugyanis Danny Boyle a 28 nappal később rendezője úgy tervezi, hogy maga dirigálja le az egyelőre cím nélküli folytatást.

 

21 komment

  1. Ezzel csak nyerhetünk. A 28 nappal később iszonyat jó film volt, jó lenne visszahozni a feelingjét.

  2. Az első rész tényleg jó volt, viszont a második rész pocsék. Lehet, hogy az amerikaiaknak nem kellene belenyúlniuk.

  3. Szerintem ne erőltessük. És mielőtt bárkinek eszébe jutna, egy shaun of the dead 2-t sem várok…

  4. a film végén ott volt a célzás a 28 hónappal későbbre. bár azt nem értem, hogyha nyilvánvaló, hogy a zombik kidöglenek áldozatok híjján, akkor miért is maradnának életben több mint két év után? csak nem úgy tartják az embereket mint a vágómarhákat?

  5. mivel itt a rage az az a düh virusról van szó nem igazán beszélhetünk a fertőzöttek kognitive tevékenységéről.. De a vírus mint minden vírus ugye gyógyítható! És az ellenszert hordozza néhány ember akikre vigyázni kell a jövőben is 28 évvel később!-)

  6. remélem a 28 fényévvel később című filmet még megélem 😀
    várjál, az távolság.. nembaj, mindíg jó újítani 😀

  7. Először nekem sem tetszett a második rész, de megnéztem többször és megtetszett.
    Várom a harmadikat, egy vírust ugye le tudnak tárolni, bármeddig. Ettől kezdve nem kérdés a folytathatóság.

  8. .a 28 héttel később legalább olyan ász volt a maga nemében, mint az első. (Nem akarok vitát itt, csak azért írtam le, hogy legyen egy ilyen vélemény is.)

  9. A mai napig meg voltam győződve, hogy a harmadik részt már megcsinálták és Doomsday a címe 🙂

  10. SPOILER
    A 2. résznek ugye az a vége, hogy kijut Nagy-Britanniából a vírus. Lehet ezt még fokozni? Az 5. részben meg már csak Madagaszkáron lesznek egészségesek?

  11. 28 hónappal később.
    és lesz 4. rész is: 28 évvel később
    meg 5. is: 28 évtizeddel később…
    amíg nagyobb a bevétel, mint a kiadás, addig fogják folytatni…

  12. @Mantlesorrow: nem áldozatok híján döglenek ki, hanem életképtelenek. Nem tudnak önállóan enni, megfagynak a hidegben, stb.

    Egyébként valóban, a filmből ismert terjedési sebesség mellett a vírus néhány hónap alatt lerohanja Európát. Hogy mi tud még történni két évvel azután, nem tudom. Igaz, a fertőzöttek nem tudnak átúszni a Bering-szoroson, meg a Szuezi-csatornán…

  13. Épp a minap néztem meg az új, Snyder-féle Holtak hajnalát, és eddig sem repestem nagyon a 28 nappal későbbért, de már bátran ki merem jelenteni: az egy szar film. Nem hogy harmadik, de második rész is minek?

  14. Nekem is tetszett, bár a 2. rész valóban sokkal gyengébb lett. Az nonszensz volt, hogy 35* lebombázták, elgázosították és szétlőtték a várost, de az apjuk még mindig tudta őket követni, miután autóval a fél várost átszelték. Az nem kellett volna bele nagyon. Ha Boylenak sikerül tető alá hozni egy 3. részt, az sztem megint jó lesz.

  15. Lehet hogy hülyén hangzik tőlem,de szerintem a Boyle ezen filmje inkább a Lény3 című film folytatása is lehetne.
    Emellett elszabadul egy tudományos katasztrófa,ami a Dr. Strangelove című filmhez is kötődik.És akkor a Gamestar Magazinban olvastam a Stalker játékprogram történetét,még az is ide való lehetne(a Lény című filmek közül csak az első 3 filmet tartottam érdemesnek megnézni,az 1.résznek szerintem a végét elrontották).

    A Boyle inkább a Transformers filmek folytatását helyezhetné ennek a filmnek a környezetébe.
    Ami pedig a Boyle ezen filmjét illeti,nekem ez a zombis jellegű film nagyon zseniális.
    A film vége felé már majdnem pedofília lett a dologból,de azt is jól kezelte a rendező.A fekete bőrű hölgy is majdnem prosti lett,de az Ő helyzetét is jól kezelte ez a rendező.A főszereplő furán oldotta meg a film végén a problémákat,de azért ő is elment.

    Azonban én úgy gondolom,hogy az Álomharcos című film is kötődik ennek a filmnek a témájához,vessenek meg érte,de nekem az Álomharcos című film ennél a filmnél sokkal jobban tetszik,holott ezt a filmet is szenzációsnak tartom…

  16. Ja,és a Strangelove című film nekem klasszikus értelemben zseniális.A Boyle akár ennek a filmnek a témájához is visszatérhetne.Érdemes volt megnéznem a Dr Strangelove-ot is,ami még jobb film szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *