10

Gibson botrányos időszaka

Mel Gibson régen nem a botrányairól volt híres, folyamatosan jó szerepeket vállalt és megérdemelten állt a box office listák csúcsán, szép bevételeket tudtak felmutatni filmjei és magánéletébe sem lehetett belekötni a paparazzók legnagyobb bánatára. Az utóbbi időben viszont leginkább a színész viselkedése miatt hangos a sajtó, néhány éve részegen vezetett, majd az őt igazoltató rendőröknek is beszólt, majd nem győzött bocsánatot kérni, legutóbb pedig egy interjú végén seggfejezte le a riportert, ami után a színész azt mondta, hogy nem hozzá intézte a szavait.

A színész szakított feleségével, és mostanában Oksana Grigorjeva énekesnő karjai között landolt, akinek összehozott egy gyereket is, majd idén áprilisban különváltak útjaik. Ezt egy távoltartási végzés követte, amit a hölgyemény kért a bíróságtól, most pedig a rendőrség is vizsgálódik, ugyanis az énekesnő azt állítja, hogy Gibson fizikailag is bántalmazta, ezt hangfelvétellel is tanúsítani tudja. A botrányok nem tesznek jót a szakmai karrierjének az Oscar-díjas egykor szebb napokat látott színésznek, az ügynöksége nem áll ki mellette, sőt nem is újította meg vele a szerződést.

Gibson sok évnyi hallgatás után A sötétség határán thrillerrel tért volna vissza az élvonalba, azonban a produkció megbukott. Idén még a Beaver vígjátékkal próbálkozik, a vígjátékot Jodie Foster rendezte és a forgatókönyv állítólag nagyon jó volt, bár a mostani botrány miatt lehet, hogy a nézők erre a filmre sem lesznek kíváncsiak.

10 komment

  1. A csaj csupán néhány millió Dollárra pályázik, erről szól a történet. Gibson meg hülye volt, hogy elhagyta a feleségét, és most így járt. Behálózta ez az orosz nő, aki biztos nem csak a két szép szeméért jött össze vele, aztán ez lett a vége. Kívülről nézve egyszerű a képlet, de belülről bizos bonyoltultabb volt. Pláne, ha elcsavarják a férfiú fejét, mert a szerelem vak.

  2. hát pedig csak szépen álljanak ki mellette 🙂
    amúgy, ennek a fickónak mindene megvolt. miért kezdett el vajon ennyire keményen piálni? fájt a semmi? ki tud róla vmit? 🙂

  3. Tuti le akar gombolni a csaj egy kis pénzt Gibsonról, de simán kinézem Melből, hogy tényleg megverte a csajszit. Idióta marha lett belőle (biztos agyára ment a sok kereszténység), diliházba kéne lassan zárni.

  4. El is tudom képzelni, hogy ott emiatt meg is bukhat egy film… bezzeg itt? Bucival mindent el lehet ezutan is adni a jó magyarnak :/

  5. Szerintem ez tök hülyeség,hogy egy színésznek a magánéleti válságai miatt nem nézek meg egy filmjét! Tom Cruiset is utálták,sőt utálják biztos ezért nem mentek el az emberek a Kéjjel-nappalra! Gibson bá filmjeit akkor is várni fogom ha a csávó még nagyobb baromságokat követ el, hülyeség ez alapján nem megnézni egy filmet!

  6. @Dejdő: Cruise nem is jó színész, utóbbi időben meg ugye eléggé meghülyült (nekem speciel a hollywoody producer karaktere is nagyon irritáló és erőltetett), és jobb is, ha nem tömik ennek a szcientológus mocsoknak a tárcáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *