6

Jelenetek a Farkasemberből

Hét jelenetet láthattok a Farkasemberből, a klasszikus horror feldolgozása R kategóriás lesz, tehát a rémfilmek kedvelői örülhetnek, hogy nem tinikre szabott szörny fog garázdálkodni az alkotásban. A stúdió fejesei pedig remélik, hogy a mozitermek meg fognak telni nézőkkel és nem fog senkit elriasztani a film körüli rengeteg probléma.

6 komment

  1. Számomra nyilvánvaló, h bukás lesz a film. Ami persze nem feltétlen a minőségét tükrözi majd. De később visszatérünk majd erre 🙂

  2. @sjbee: Gondolom csak akkor fogsz visszatérni erre, ha tényleg bukás lesz. Ha nem lenne az mégsem, te nagyvonalúan elfelejted majd ezt a hozzászólásodat.

  3. Először volt a rendezőcsere, Mark Romanek kreatív nézetkülönbségek miatt hagyta ott a filmet, majd a bemutató tologatás, utóforgatás, új jelenetek felvétele, zeneszerzőcsere, újravágás, az ilyen hírek nem tesznek jót egy film hírnevének, a nézőket elkedevetleníti a filmtől.

  4. Igen,nos hát ez a rengeteg herce hurca amiket az előbb felsoroltak (tok) biztos sokakat el tántorít majd hogy moziban megnézzék ezt az alkotást,egy biztos engem nem fog:)

  5. @koimbra: No igen. Ezek általában nem számítanak jó ómennek. De pl. a Nine bukása is jól példázza, hogy hasonló hercehurcák nélkül is elhasalhat egy film.
    Az is igaz, hogy 85 millió dolláros költségvetésről írnak: úgyhogy a filmnek jól kell teljesítenie.

    @slavia630: Engem sem riaszt el 🙂
    Február 11-én magyarországi premier. Én megyek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *