1

Miecs filmklubja

Kusza kapcsolatok (After Sex)

 

Alkotók: Eric Amadio (rendező és forgatókönyvíró)

Év: 2007

Szereplők:
  Marc Blucas (Christopher)
Mila Kunis (Nikki)
Jane Seymour (Janet)
Emmanuelle Chriqui (Jordy)
Taryn Manning (Alanna)

A Kusza kapcsolatok című vígjáték szexuális életünkön keresztül vizsgálja a párkapcsolati intimitás és sebezhetőség témakörét. A szellemes párbeszédekkel és kompromittáló helyzetekkel teli film egy kapcsolat kezdeti lépéseitől egészen a szakítás utáni drámáig vezet minket, és miközben minden egyes állomást alaposan megvizsgál és kielemez, minden szívszaggató drámai helyzetben rátapint a humorra. Mindannyian sokat tanulhatunk párkapcsolati téren a filmből, miközben jókat szórakozunk könnyed stílusán.

Forrás: port.hu

Már én is írtam róla: http://filmdroid.blog.hu/2008/03/21/kusza_kapcsolatok_after_sex

Szerintem:
Egész jó kis film, de hiába hasonlíthatnánk össze a Young People Fucking című hasonló témájú filmmel: teljesen más. Egy kisebb költségű vígjáték, ami a szex utáni beszélgetésekről szól. 8 különböző párocska saját problémájukkal.

Nekem egy kicsit túl sok ebben a filmben a homoszexuális vonal. Sőt nagyon koncentráltak a beszélgetések. Értem ez alatt, hogy persze történnek ilyen beszélgetések, de annyira valószínűtlen, hogy tényleg megesik. Persze ez a filmek specialitása.

Túl sokat nem tudok fűzni sajnos a filmhez csak egy személyes dolgot. Mikor először láttam rögtön az elején nagyon sírtam. Mivel az első párocska “csak” egy összejáró baráti pár. Mikor a végén kimondják, hogy szeretlek, az csodálatos. Szerintem igazán élvezi és átélni ezt a filmet csak úgy lehet, ha van valami hasonló tapasztalatunk vagy élményünk. Másodjára mikor megnéztem, már nem tetszett annyira és nem is kötött le hasonló mértékben.

Most Ti jöttök!

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *