1

2009 legszexisebb feltörekvő sztárjai

Freida Pinto: a Slumdog Millionaire (előzetes) drámában mutatkozott be, Danny Boyle rendezése Oscar-díjra esélyes film. Amerikában limitáltan fut, de így is szép summát hozott össze, konkrétan 30 millió dollárt és ez még közel sem a vége. A film az imdb-n a legjobb 42. helyen áll.

Zoe Saldana: tavaly leginkább a Nyolc tanúban láthattuk riporterként, nem szerepelt túl sokat a vásznon. kiugró főszerepe eddig nem volt, idén pedig két sikervárományos sci-fiben is feltűnik. Az egyik az Avatar, a másik a Star Trek (előzetes).

Olivia Wilde: 2009-ben a The Year One ősemberes vígjátékban lesz látható, majd később a Tron második részében csodálhatjuk meg. Addig is a Tizenhármasként dolgozik serényen Dr. House oldalán.

Malin Akerman: a svéd modell 2007-ben játszott az Agyő nagy Ő Ben Stiller-féle buktában, tavaly pedig a 27 idegen igen romantikus vígjátékban láthattuk, ott viszont Katherine Heigl volt a főszereplő Idén a Watchmen (trailer) lehet számára a kiugrási lehetőség, ha egyáltalán bemutatják a filmet.

Sasha Grey: aki járta a pornó világában igazán ismerheti őt, 2009-ben talán a mozis világ is megismerheti a The Girlfriend Experience filmben (történet), amit Steven Soderbergh rendez.

Vera Filatova: idén a Lesbian Vampire Killers horror-vígjátékban (előzetes) lesz látható, márciusban várható a bemutató.

Moon Bloodgood: előszőr is szerintem nagyon jó neve van. Az időbe zárva és a Journeyman sorozatban játszott, ezek viszont nem sok nézőt vonzottak, le is vették a műsorról. 2007-ben feltűnt a Pathfinderben, abban viszont a vikignek és Karl Urban voltak a sztárok, mellesleg meg is bukott a film. Idén a Street Fighter: Legend of Chun Li-ben (előzetes) bunyózhat, aztán a Terminator 4. részében (concept artok) csinálhat ki néhány robotot.

Kristin Kreuk: a Smallville sorozatban alakított Lana Langot 158 részen keresztül. Idén a Street Fighter: Legend of Chun Li filmben (előzetes) szerezhet nevet a filmes világban.

Melanie Laurent: Ceasar-díjas francia színésznő, Quentin Tarantonak őt választotta ki az Inglorious Basterds egyik szerepére.

Rachel Nichols: láthattuk az Amytiville Horrorban, a P2-ben, volt egy mellékszerepe is a Charlie Wilson háborújában. 2009-ben a G.I. Joe csapatot erősíti, ő lesz Scarlett és a Star Trekben (előzetes) is játszik.

Amy Smart: rá leginkább a Tükrökből emlékezhetünk, nem volt sokat jelen és el is halálozott. A Crankben pedig Jason Statham barátnője volt. Idén a Crank második részében ismét betöltheti ezt a szerepet.

Az összeállítást a totalfilm készítette, a képeket is onnan vettem.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *