0

Hathaway a “változatosság kedvéért” romantikus vígjátékban

Anne Hathaway aláírta a szerződést, így ő lesz a főszereplője a The Fiance romantikus vígjátéknak, a rendező pedig Burr Steers (Igby Goes Down) lesz. A forgatókönyvet Dyanne Stempel és Jennifer Robinson írta, akiknek a irománya nem tetszett a Warner stúdiónak, ezért felkérte Etan Cohent, hogy tegye rendbe. (Nem tévesztendő össze Ethan és Joel Cohennel.). Cohen legutóbb a Trópusi vihart írta és szintén a nevéhez fűződik a Sherlock Holmes film is, nem a Guy Ritchie rendete verzió, hanem a Judd Apatow produceri felügyeletével készülő film, amelyben a főszerepet Sacha Baron Cohen alakítja majd.

A Fiance története arról szól, hogy egy nő (Hathaway) lemondja az esküvőjét, mert először rá szeretne jönni ki is ő valójában. A film először a Disneynél volt, de amikor lepasszolta a projektet, hirtelen 4 stúdió is érdeklődni kezdett a produkció iránt, amiből a Warner jött ki nyertesen és 2009 márciusára be is lőtte a forgatás kezdetét.

Hathaway jelenleg a Rachel Getting Married-ben játszik, majd még ebben az évben jön a Passengers, januárban pedig a Bride Wars, no meg majd a Zsenikém második része is eljön egyszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *