3

Időbe zárva (Day Break) – sorozat

Sok ember szeretett volna egy napot újra meg újra átélni, bizonyos dolgokat újra véghezvinni vagy a megtörténteket máshogy alakítani. Bill Murray az Idédten időkigben lehetett benne ugyanabban az egy napban újra és újra, a nézők pedig élvezhették. Azóta sok hasonló film, sorozat született, de az Idétlen időkig örök klasszikus marad.

Főhősünk egy zsaru, barátnője mellett ébred, közösen zuhanyoznak, jól indul a nap. A folytatás rosszabb, gyilkossággal gyanúsítják, kihallgatják, mellékesen valami nagy gengszter főgerda is elbeszélget vele. Aztán újra reggel van, megint a barátnője mellett ébred. Ugyanaz a nap játszódik le ismét, ő pedig minden egyes eltelt nappal több információhoz

Színészek is elég gyengék. Egyrészt a főszereplő Taye Diggs nem volt túl meggyőző, másrészt szinkronosan láttam, és az ő és a barátnője hangja csúnya mellékfogás. A barátnőjét Ritát Moon Bloodgood alakítja. Megjegyezném ez aztán jó név, én miért nem hasonlóval rohangálok a világban ? Sajnos csak a nevét tudom megdícsérni. A mellékszerepekben Adam Baldwin, ki nem meglepő módon megint keménylegényt alakít. Mitch Pileggi pedig az X aktákból sorozatból lehet ismerős Mulderék főnökeként.

Akció-thiller lenne. Az ötlet jó volt, minden nap új információval gazdagodhat a főszereplő és a néző egyaránt. Az akció részeken mindenki le volt hidalva, legalábbis ahogy én olvasgattam. És mégis mi volt az a rohadt nagy akció? Mert én sajnos nem tátottam a szám sehol sem.

Nem fogott meg, nem volt izgalmasan megcsinálva vagy megrendezve. Pedig Rob Bowman rutinos rendező a sorozatok terén, számos X-Akták rész fűződik a nevéhez. A sorozat 13 részes, a nézettség részről részre folyamatosan csökkent, míg levették a műsorról. Később azonban a netről le lehetett tölteni, nálunk az AXN adta. Részemről két részt letudtam, nem folytatom. Hiányzott valami, ami nélkül nem kezdtem bele a harmadik részbe és az nem a fejemhez szorított pisztolycső:)

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *