0

Napi miújság

– December 4-e után ülnek össze újra tárgyalni a sztrájkkal kapcsolatban. Állítólag nagyvonalú ajánlatot kaptak a forgatókönyvírók.

– Nemrég azt rebesgették, hogy a Jason Vororhees péntekes horror szériát is újraforgatják majd, de most úgy néz, hogy egy teljesen különálló részt csinálnak majd.

– A Metamorfózis Christopher Lambert-tel a főszerpben csak DVD-n lesz elérhető. A filmet hazánkban forgatták. Kern András, Szabó Győző, Ganxsta Zolee és Kulka János is feltűnik a horrorban. A tavaly bemutatott Harag napját is nálunk forgatták, szintén Lamberttel és abban is feltűnt egy két magyar név, pl Oroszlán Szonja, azonban a film valami irtózatosan gyengére sikeredett. Tudom, láttam.

– Megnyílt Magyarországon az első Real D moziterem. A budapesti Palace Cinemas Westendben lévő mozijának 3-as termét alakították át és az első bemutatott film a Beowulf lesz.

– A Vámpírkrónikák negyedik kötetének filmjogait megvette a United Artists,Tom Cruise esetleg visszatérhet Lestat szerepébe.

– Joe Namath magyar származású focistáról készítenének filmet Hollywoodban, a főszerepre Jake Gyllenhaal-t néztéki. Forgatókönyv még nincs, sztrájk miatt pedig nem is lesz egy darabig.

– Megint egy új Hellboy 2 plakát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *